Snabba leveranser
  Trygg betalning
  Hög kundnöjdhet

 

 

Köpvillkor

 

 

Leveranstid.

Leveranstiden är för de flesta produkter runt 3-5 arbetsdagar eller mindre.

Vid förseningar kontaktar vi alltid dig så att du själv kan ta ställning till om du önskar genomföra ditt köp, eller om du istället vill få pengarna tillbaka.

Leveranstid på "Din egen text" hållare är 3 till 4 veckor.

 

 

Betalning - webshop

I samarbete med Klarna erbjuder vi fakturabetalning, delbetalning, kontokortsbetalning samt direktbetalning. Denna betallösning kallas för Klarna Checkout.

Genom att lämna information i kassan godkänner du Klarnas villkor. Genom att klicka på "Slutför köp" godkänner du våra villkor.

Klarna Checkout presenterar viss information för dig så snart du är identifierad. Vilken information du behöver ange för att uppnå identifiering kan variera mellan olika köptillfällen och kunder. Någon kreditupplysning tas aldrig direkt i Klarna Checkout utan vid behov beroende på det betalningsalternativ du har valt. Kreditupplysningar som tas av Klarna påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, t ex banker. 

Sedan du har identifierats uppvisar Klarna Checkout vilka alternativ som är tillgängliga för just dig. Faktura är förvalt som betalningsalternativ men du kan givetvis fritt välja något av de andra alternativen såsom direktbetalning via bank eller betalning med kort.  Vilka alternativ du erbjuds kan växla från tid till annan. Du kan själv välja om du vill skydda din användning av Klarna Checkout med en PIN-kod.

All kommunikation och information kring betalningar kommer till dig direkt från Klarna.

Mer information och fullständiga villkor om Klarnas betalsätt hittar du hos www.klarna.se. För information om din betalning kontakta Klarnas kundservice.

Klarna Checkout erbjuder följande betalsätt:

1. Faktura

2. Delbetalning

3. Kortbetalning

4. Direktbetalning

 

Betalning för egen designade medaljhållare sker direkt. Dessa är unika och går inte att sälja i webshoppen så därav direktbetalning.

 

 

Betalning - föreningar & företag

Betalning kan ske antingen via Klarna el. Faktura. Vid betalning via Faktura gör vi oftast en kreditprövning.

1a betalning sker vid beställning och är 75% av totalsumman. När summan är på kontot påbörjar vi produktionen.

2a och sista betalning sker senast 1v. efter leverans.

Vid sen betalning är första påminnelse utan kostnad. 2a och tills betalning sker har en kostnad på kr. 300,- per påminnelse. Påminnelse kommer varje vecka.

 

 

Ej uthämtat paket.

Paket som inte hämtas inom aviserad tid skickas automatiskt tillbaka till Racemoments. Detta medför att du får betala returfrakt plus en hanteringsavgift (för närvarande 175 kr) för ej hämtat paket.

 

 

Ångerrätt och retur.

Om du inte är nöjd med dina varor kan du returnera varan inom 30 dagar.

Det enda kravet för retur är att varorna är oanvända. Gäller det en medaljhållare så får denna inte ha repor eller andra skader då den ej går att sälja igen.

Tänk på att du som avsändare har ansvaret för att varan fraktas säkert och inte lider skada. Därför emballera paketet väl för att undvika fraktskador.

Om varan är använd, har repor eller andra skador godkänns inte returen och du kan då välja att bekosta en ny frakt eller låta oss destruera den. 

 

 

Se till att få ett kvitto på returen från paketutlämningsstället, där kolli-ID för returen framgår.

Racemoments står inte för kostnaderna för returfrakten

Ångerrätten gäller inte specialanpassade "Din egen text" och "beställningsvaror" medaljhållare

 

 

Återbetalning sker först när vi tagit emot returen och ovan krav är uppfyllda. Återbetalning gäller enbart medaljhållaren och inte frakten då detta är en tjänst som är förbrukad.

 

 

Reklamation.

Kontakta oss på info@racemoments.se och berätta varför du vill reklamera varan så hjälper vi dig med reklamationen.

Mer information om dina rättigheter och skyldigheter som konsument hittar du hos Konsumentverket.

 

 

Personuppgifter.

Enligt personuppgiftslagen måste vi be dig samtycka till att vi behandlar uppgifter om dig. Alla personuppgifter som du lämnar till oss, eller som vi får del av kommer att hanteras av Racemoments i egenskap av personuppgiftsansvarig. De personuppgifter du lämnar till oss, så som adress, namn, personnummer, e-postadress och telefonnummer kan komma att användas för att säkerställa leveranserna till dig, för att lämna erbjudanden och upplysningar om vårt sortiment till dig. De uppgifter du lämnar är endast tillgängliga för Racemoments.

Genom att godkänna Racemoments köpvillkor samtycker du till ovanstående.

 

 

Tryckfel

Vi reserverar oss för tryckfel och felprissättningar på sajten och förbehåller oss rätten att avslå ordrar.

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen